Marissa Tammisalo

HÄÄKUVAUS 

Hääpotretit

alk. 490,-

​Hääpotretit + Vihkiminen

alk. 650,- 

​Dokumentaarinen hääkuvaus

 alk. 1290 ,-

​Kiinnostuitko hääkuvauksesta? 

​Kuulen mielelläni häidenne ajankohdan ja paikan sekä toiveenne kuvausisällöstä.  Kuulisin myös mielelläni lisää juuri teidän tarinasta ja siitä, kuinka kaikki alkoi :)

Lähetän myös tarvittaessa lisää  laajempia dokumentaarisia hääkuvausgallerioita nähtäväksenne.

MUUT KUVAUSPALVELUT


Kuvausmaksu sisältää kuvauksen suunnittelun, kuvauksen miljöössä tai asiakkaan kotona, sekä kuvien jälkikäsittelyn ja vedosgallerian  kuvien valitsemista varten. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausaikavarauksenne. Kuvauksen jälkeen lähetän linkin  sähköiseen koevedosgalleriaan , josta voitte valita haluamanne määrän kuvia. Koevedosgallerian kuvat ovat kevyesti editoituja, valitsemanne kuvat viimeistellään. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja eikä muita kuvatuotteita. 

Kuvien valinnan jälkeen saatte sähköpostiinne laskun valitsemistanne kuvista, jotka ostetaan erillisen kuvatiedostopakettihinnaston mukaisesti. Valmiin sähköisen kuvagallerian toimitan teille, kun maksu kuvatiedostoista on suoritettu. Kuvatiedostot toimitetaan salasanasuojatussa nettigalleriassa täyden resoluution koossa jpg-muodossa.
​Kuvatiedostojen tekijänoikeus jää valokuvaajalle. Tilaaja saa laajan ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, joilloin hän saa vapaasti julkaista kuvia netissä tai teettää paperikuvia omaan käyttöönsä. 

KUVAUSMAKSU 100,-

KUVATIEDOSTOPAKETIT

5 kuvan paketti 200 ,- 
10 kuvan paketti 270,-
15 kuvan paketti 350,-

Koko vedosgalleria 590,-


YLEISTÄ

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Hinnat ovat kokonaishintoja ja sisältää matkakulut pk-seudulla (Hki-Espoo-Vantaa). Matkakulut muualla Suomessa 0,45€/km.  
Jos hääpakettien palaveri pidetään muualla kuin lähialue lisätään kilometrikorvaus palaverista erikseen(valokuvaajan kotipaikka Espoo)
Kuvien toimitusaika  3-6 viikkoa sesongista riippuen. 
Dokumentaarisessa hääkuvauspaketeissa varausmaksu on 200,- , joka vähennetään loppulaskusta. 
Jos sopivaa kuvauspakettia ei löydy valmiina,ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva kuvaus!
Oikeus muutoksiin pidätetään.    Ota yhteyttä pyydä tarjous TÄSTÄ  tai info@marissatammisalo.com. Puhelimitse tavoittaa 045-6343604


MEIDÄN LAUMA 450,-

Tarinallinen kuvamuistopaketti omasta perheestä, laumasta johon voi kuulua lapsia, aikuisia, koiria, kissoja . 

Kuvauslokaatio mietitään yhdessä. Paikka voi olla teidän oma retkipaikkanne, pihanne,kotinne tai voidaan keksiä jokin ihan uusi.

Kuvausta noin 1-2h ja valmiita dokumentaariseen tyyliin kuvattuja kuvatiedostoja kuvaukseen käytetyn ajan mukaan noin 30-70 kpl. 

Ei vedoksia vaan kuvaaja valitsee kuvat tarinaanne.

Tarinallisissa paketeissa kuvausmaksu (100,-) toimii varauksena ja se vähennetään loppulaskusta.

Tarinallisia kuvausaikoja on vain rajattu määrä, varaa omasi vuodelle 2019 nyt


ME KAKSI                390,- 

Oma hetki. Kuin olisitte kahdestaan koko maailmassa. Kävelyä käsikädessä , suukottelua ja silmiin tuijottamista. Ihan niin kuin silloin kun olitte juuri tavanneet Pariskuntakuvaus on paras tapana ikuistaa kaikki nämä ihanat tunteet, olette sitten tavanneet eilen tai kaksikymmentä vuotta sitten. Kuvauslokaatio mietitään yhdessä. Paikka voi olla teidän oma lempikävelyreittinne tai voidaan keksiä jokin ihan uusi.

Kuvausta noin 1-2h ja valmiita kuvia kuvaukseen käytetyn ajan mukaan 20-50 kpl. 

Ei koevedoksia vaan kuvaaja valitsee kuvat tarinaanne.

Tarinallisissa paketeissa kuvausmaksu (100,-) toimii varauksena ja se vähennetään loppulaskusta

Tarinallisia kuvausaikoja on vain rajattu määrä, varaa omasi vuodelle 2019 nytUsing Format