Kuka? Mitä? Miksi?

Mediamuija AF Oyn perustaja, ammattina valokuvaaja. Asun Espoossa pienen koululaisen ja kahden rescuekissan Paavon ja Niemisen kanssa. Valokuvaan siellä missä minua milloinkin tarvitaan. Kuvaan sekä miljöössä, että asiakkaan kotona. Lisäksi mentoroin ja opetan kuvaamista sekä yrittäjyyttä.

Taion sielukkuutta kuviin. Tahdon kuvata iloa, valoa ja rakkautta. Kuvia, joilla on merkitystä. Haluan kuvattavien näkevän itsensä kuvissa juuri täydellisinä, niin kuin minä heidät näen. 

Haltioidun valosta ja varjoista. Näen maailman pysäytettyinä valokuvaruutuina. Ihailen ihmisiä, jotka osaavat kirjoittaa kaunista tekstiä. En siedä ilkeyttä enkä sähkönsinistä väriä. Olen surkea laulamaan. Juon aamuisin tavallista vaaleapaahtoista Juhla Mokkaa .

Jokainen keikkakohtaaminen on aina paras. Tilanteesta riippuen kuvaushetkessä on mukana naurua, riemua tai herkkyyttä, useimmiten näitä kaikkia. Olen äärimmäisen onnekas saadessani tehdä työtä, jota rakastan.

Taltioin kuvien avulla ihmisistä, tapahtumista ja ohikiitävistä hetkistä kauniita kuvallisia tarinoita ja muistoja , joihin voi palata aina uudestaan ja uudestaan.

Elämä on lyhyt. Kuvien avulla muistot haalistuu hitaammin. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun tarpeisiin sopiva kuvaushetki.

xxxMarissa

Kannan sydämessäni kaikkia niitä ihania palautteita, joita saan. "Kuvaussessio oli mahtava, jäi todella hyvä fiilis. Olet selkeästi rautainen ammattilainen ja se todella näkyi. Olen lisäksi vielä valmiimpi tuleviin työhaastatteluihin sun hyvien vinkkien takia.

Kokemuksena 6/5. "

"Olenkin suositellut sua kaikille mahdollisille ihmisille :) Ei vaan se, että kuvat oli upeita, vaan myös se että yhteistyö on sujunut muutenkin oikein mukavasti! Se on tosi tärkeää eikä aina itsestäänselvyys. Iso kiitos siis vielä kerran upeista kuvista ja avusta muutenkin!"

"Kiitos kuvista, ne olivat aivan ihania.
Onnistuit taltioimaan ihania hetkiä ja tunnelmia. Olemme iloisia ja kiitollisia siitä, että juuri sinä olit ikuistamassa meidän päiväämme, tuhannet kiitokset siis sinulle.
Kuvia katsellessa todellakin palasi noihin hetkiin elävästi uudelleen."

"Kuvat oli huippuja, olet taiteilija, kiitos!"

"Tervehdys,
Uskomattomia kuvia.
Aivan upeita!!! Katsottiin niitä eilen yli tunti, kun saatiin. Valo, tunnelma, naurut, maisema... Aivan mahtava kooste koko tärkeän päivän touhuista!! Kiitos, mentiin molemmat aivan sanattomiksi. Rakkautta oli todellakin ilmassa..!"


julkaisuja:

mm.Talouselämä, Kirjailijaliitto, Avaruus ja Tähdet, Nordea, Global Finland,  Arvopaperi, Iltalehti, Mainonta&Markkinointi, Tekniikka&Talous, Dream Do, Suomen Mentorit ry., Mediverkko, Arvo, MikroPc, Fakta, Tekniikan Historia, Sanasto ja  Naistutkimuksen seura. 

Ehdolla Euroopan parhaaksi hääkuvaajaksi 2024
hello@mediamuija.com

+358456343604

valokuvaaja Marissa Tammisalo 

Using Format