HÄÄKUVAUS 

Capture The Love -Hääpotretit

490,-

1-2 tunnin kuvaus miljöössä. Valmiita tyylini mukaisesti käsiteltyjä kuvia n. 30-60 riippuen kuvausajasta. Kuvatiedostot saatte aina sekä nettikokoon optimoituina, että printtivalmiudessa täydellä resoluutiolla.

​Tie The Knot - Hääpotretit + Vihkiminen

650,- 

Vihkimisen kuvaus + 1-2 tunnin kuvaus miljöössä. Valmiita tyylini mukaisesti käsiteltyjä potrettikuvia n. 30-60 riippuen kuvausajasta. Vihkimisestaä noin 50-100 kuvaa.

Kuvatiedostot saatte aina sekä nettikokoon optimoituina, että printtivalmiudessa täydellä resoluutiolla.

​You are My Everything - Dokumentaarinen hääkuvaus

1690,-/ 8h

1890,- /10h

2200,- /12h

Myös muut tuntimäärät mahdollisia!

​Dokumentaarisessa hääkuvauksessa taltioin suuren päivän halutessanne aamun ensihetkistä illan viimeiseen tanssiin. Valmistelut, first look- kuvat, potretit, vihkiminen ja juhla sekä ryhmäkuvat. Kuvapakettini on aikarajoitteinen, muokataan siitä sisällöltään juuri teille sopiva. Kuvamäärä esimerkiksi 8h kuvauksessa on 300-700 valmista kuvatiedostoa, riippuenpäivän tapahtumista.

Kuvatiedostot toimitan sekä nettigalleriassa , että kauniissa kustomoidussa muistitikussa muutaman valikoidun fine art- prittikuvien kera. Kuvatiedostot saatte aina sekä nettikokoon optimoituina, että printtivalmiudessa täydellä resoluutiolla.


​Kiinnostuitko hääkuvauksesta? 

​Kuulen mielelläni häidenne ajankohdan ja paikan sekä toiveenne kuvaussisällöstä.  Kuulisin myös mielelläni lisää juuri teidän tarinasta ja siitä, kuinka kaikki alkoi :)

Lähetän mielelläni myös lisää  laajempia hääkuvausgallerioita nähtäväksenne.

MUUT KUVAUSPALVELUT


Kuvausmaksu sisältää kuvauksen suunnittelun, kuvauksen miljöössä tai asiakkaan kotona, sekä kuvien ammattimaisen jälkikäsittelyn ja vedosgallerian  katseluun kuvien valitsemista varten. Kuvausmaksu maksetaan varauksen yhteydessä ja se vahvistaa kuvausaikavarauksenne. Kuvauksen jälkeen lähetän linkin  sähköiseen koevedosgalleriaan , josta voitte valita haluamanne määrän kuvia. Koevedosgallerian kuvat ovat kevyesti editoituja, valitsemanne kuvat viimeistellään. Kuvausmaksu ei sisällä kuvatiedostoja eikä muita kuvatuotteita. 

Kuvien valinnan jälkeen saatte sähköpostiinne laskun valitsemistanne kuvista, jotka ostetaan erillisen kuvatiedostopakettihinnaston mukaisesti. Valmiin sähköisen kuvagallerian toimitan teille, kun maksu kuvatiedostoista on suoritettu. Kuvatiedostot toimitetaan salasanasuojatussa nettigalleriassa täyden resoluution koossa jpg-muodossa.
​Kuvatiedostojen tekijänoikeus jää valokuvaajalle. Tilaaja saa laajan ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden, joilloin hän saa vapaasti julkaista kuvia netissä tai teettää paperikuvia omaan käyttöönsä. 

KUVAUSMAKSU 150,-

KUVATIEDOSTOPAKETIT

Yksittäinen kuvatiedosto 35,-/ kpl

5 kuvan paketti 140,-

10 kuvan paketti 200,-

15 kuvan paketti 290,-

20 kuvan paketti 350,-

Koko vedosgalleria valmiiksi käsiteltynä 590,-YLEISTÄ

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%
Hinnat ovat kokonaishintoja ja sisältää matkakulut pk-seudulla . Matkakulut muualla Suomessa 0,45€/km.  
Jos hääpakettien palaveri pidetään muualla kuin lähialueella lisätään kilometrikorvaus palaverista erikseen(valokuvaajan kotipaikka Espoo)
Kuvien toimitusaika  3-6 viikkoa sesongista riippuen. 
Dokumentaarisessa hääkuvauspaketeissa varausmaksu on 200,- , joka vähennetään loppulaskusta. 
Jos sopivaa kuvauspakettia ei löydy valmiina,ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva kuvaus!

Kuvat peruskäsitellään kuvaajan tyylin mukaisesti.RAW-kuvia ei luovuteta, vaan kuvaaja valitsee omalla ammattitaidollaan teknisesti onnistuneet ja parhaat kuvat, jotka asiakas saa JPG-muodossa. Kuvat ovat digitaalisia kuvatiedostoja. 

Oikeus muutoksiin pidätetään.    Ota yhteyttä pyydä tarjous TÄSTÄ  tai info@marissatammisalo.com. Puhelimitse tavoittaa 045-6343604


MEIDÄN LAUMA 450,-

Tarinallinen kuvamuistopaketti omasta perheestä, laumasta johon voi kuulua lapsia, aikuisia, koiria, kissoja . 

Kuvauslokaatio mietitään yhdessä. Paikka voi olla teidän oma retkipaikkanne, pihanne,kotinne tai voidaan keksiä jokin ihan uusi.

Kuvausta noin 1-2h ja valmiita dokumentaariseen tyyliin kuvattuja kuvatiedostoja kuvaukseen käytetyn ajan mukaan noin 30-70 kpl. 

Ei vedoksia vaan kuvaaja valitsee kuvat tarinaanne.

Tarinallisissa paketeissa kuvausmaksu (150,-) toimii varauksena ja se vähennetään loppulaskusta.

Tarinallisia kuvausaikoja on vain rajattu määrä, varaa omasi vuodelle 2019 nyt


ME KAKSI                390,- 

Oma hetki. Kuin olisitte kahdestaan koko maailmassa. Kävelyä käsikädessä , suukottelua ja silmiin tuijottamista. Ihan niin kuin silloin kun olitte juuri tavanneet Pariskuntakuvaus on paras tapana ikuistaa kaikki nämä ihanat tunteet, olette sitten tavanneet eilen tai kaksikymmentä vuotta sitten. Kuvauslokaatio mietitään yhdessä. Paikka voi olla teidän oma lempikävelyreittinne tai voidaan keksiä jokin ihan uusi.

Kuvausta noin 1-2h ja valmiita kuvia kuvaukseen käytetyn ajan mukaan 20-50 kpl. 

Ei koevedoksia vaan kuvaaja valitsee kuvat tarinaanne.

Tarinallisissa paketeissa kuvausmaksu (150,-) toimii varauksena ja se vähennetään loppulaskusta

Tarinallisia kuvausaikoja on vain rajattu määrä, varaa omasi vuodelle 2019 nytOikeudet muutoksiin pidätetään. 

Using Format