KUVAUKSEEN INVESTOINTI

Mitä maksaa?

 Meidän Lauma- kuvauspaketti 450,-

Tarinallinen kuvamuistopaketti omasta perheestä, laumasta johon voi kuulua lapsia, aikuisia, koiria, kissoja . Meidän Lauma voi olla myös te kaksi- eli pariskuntakuvaus.

Kuvauslokaatio mietitään yhdessä. Paikka voi olla teidän oma retkipaikkanne, pihanne, kotinne tai voidaan keksiä jokin ihan uusi.

Kuvausta noin 1-2h ja valmiita dokumentaariseen tyyliin kuvattuja kuvatiedostoja kuvaukseen käytetyn ajan mukaan noin 50-70 kpl.

Ei vedoksia vaan kuvaaja valitsee kuvat tarinaanne.

Kuvausaikoja on vain rajattu määrä, varaa omasi vuodelle 2024 nyt.

Kuvaushintaan kuuluu myös valikoima laadukkaita printtejä sekä puinen laatikko kuville

Capture The Love -Hääpotretit

590,-

Kuvaus miljöössä. Valmiita tyylini mukaisesti käsiteltyjä kuvia n. 40-100 riippuen kuvausajasta. Kuvatiedostot saatte aina sekä nettikokoon optimoituina, että printtivalmiudessa täydellä resoluutiolla.


Tie The Knot - Hääpotretit + Vihkiminen

990,-

Vihkimisen kuvaus +  potrettikuvaus miljöössä. Valmiita tyylini mukaisesti käsiteltyjä potrettikuvia n. 40-100 riippuen kuvausajasta. Vihkimisestä noin 40-100 kuvaa, riippuen vihkikaavan pituudesta

Kuvatiedostot saatte aina sekä nettikokoon optimoituina, että printtivalmiudessa täydellä resoluutiolla.

You are My Everything - Dokumentaarinen hääkuvaus alkaen 

 1600,-

​Dokumentaarisessa hääkuvauksessa taltioin suuren päivän halutessanne aamun ensihetkistä illan viimeiseen tanssiin. Valmistelut, first look- kuvat, potretit, vihkiminen ja juhla sekä ryhmäkuvat. Kuvapakettini on aikarajoitteinen, muokataan siitä sisällöltään juuri teille sopiva. Kuvamäärä esimerkiksi 8h kuvauksessa on 350-800 valmista kuvatiedostoa, riippuen päivän tapahtumista.

Kuvatiedostot toimitan sekä nettigalleriassa , lisäksi tulee valikoima fine art-printtejä.

(Fineart-printit 8h+ kuvauksissa)Kuvatiedostot saatte aina sekä nettikokoon optimoituina, että printtivalmiudessa täydellä resoluutiolla.

Kiinnostuitko hääkuvauksesta?

​Kuulen mielelläni häidenne ajankohdan ja paikan sekä toiveenne kuvaussisällöstä. Kuulisin myös mielelläni lisää juuri teidän tarinasta ja siitä, kuinka kaikki alkoi

Lähetän mielelläni myös lisää laajempia hääkuvausgallerioita nähtäväksenne.

YLEISTÄ

Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%

Kuvien toimitusaika 3-5 viikkoa sesongista riippuen.
Dokumentaarisessa hääkuvauspaketeissa varausmaksu on 400,-  joka vähennetään loppulaskusta. 

Jos sopivaa kuvauspakettia ei löydy valmiina,ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri teidän tarpeisiin sopiva kuvaus!

Kuvat peruskäsitellään kuvaajan tyylin mukaisesti. RAW-kuvia ei luovuteta, vaan kuvaaja valitsee omalla ammattitaidollaan teknisesti onnistuneet ja parhaat kuvat, jotka asiakas saa JPG-muodossa. Kuvat ovat digitaalisia kuvatiedostoja.

Oikeus muutoksiin pidätetään.

Odotan yhteydenottoasi!

Using Format