Unelmat todeksi

Jokainen on varmasti tavannut pieniä lapsia, jotka herkeämättä tutkivat ympäröivää maailmaa ja uteliaana haluavat tietää, mitä seuraavan nurkan takana odottaa.Useimmiten se kyky vaan katoaa johonkin kun kasvamme aikuisiksi. Jotkut osaavat pitää siitä kuitenkin kiinni, eivät päästä sitä kuplivaa riemua katoamaan.

Tälläisen mielettömän persoonan sain kuvata muutama viikko sitten. Annukka on täynnä positiivista energiaa, iloa ja uskallusta.  Elämää janoava tuikkiva katse ja hänen kykynsä elää jokaisessa hetkessä teki minuun suuren vaikutuksen.  Elämän tuoma ja tasapainoisuus viisaus katseessa  sekä usko hyvään latasi minuunkin käsittämättömän paljon hyvää energiaa.

“Täytän ensi vuonna 60 vuotta  ja rakastan sitä. Olen vakuuttunut että aina voi alkaa elämän paras vaihe . Aina voi jahdata omia unelmiaan ja tehdä niistä totta . Iällä ei ole merkitystä.”Pian Annukka ehkä valitsee karttamekostaan kohdemaan ja matkustaa kohti uutta ja ihmeellistä .  Seikkailu odottaa ja maailma on avoinna. Asenne ratkaisee.


Using Format